19 серпня 2022 року   відбулася зустріч студентів другого та третього курсів   та їх батьків з адміністрацією та викладачами Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О.О.Морозова в онлайн режимі на платформі Zoom.

    Так як 19 серпня 2022 у Харкові оголошено  День скорботи, конференція розпочалася з Хвилини мовчання за загиблими невинними людьми під час ракетних обстрілів житлових масивів нашого рідного міста.
     Відкрила роботу конференції заступник директора коледжу Бєлова Тетяна Миколаївна, яка  зосередила увагу учасників конференції                      на особливостях організації освітнього процесу       в умовах воєнного стану в Украіні. Вона звернула увагу на необхідність забезпечити якість освітнього процесу у новому навчальному році                   та зберегти життя і здоров’я студентів і викладачів у складних умовах воєнного часу.

     Завідувач відділення Проскуріна Ольга Іванівна інформувала студентів та ії батьків про здійснення освітнього процесу в дистанційному режимі, ознайомила учасників конференції з графіком навчального процесу,  переліком навчальних дисциплін, які будуть вивчатися та представила викладачів, які будуть працівати зі студентами у новому навчальному році.

     Із системою дистанційного навчання ознайомив учасників конференції Смирнов Ігор Петровіч, завідувач навчально –методиного кабінету. Він звернув увагу студентів  на використання в навчальному процесі платформ Moodle, ZOOM та ведення електронного журналу обліку успішності студентів.

    Під час конференції виступили  викладачі, які інформували студентів        та їх батьків про особливості вивчення навчальних дисциплін, відповіли      на поставлені запитання.

    Після завершення загальної конференції керівники груп Кравченко Вікторія Олександрівна, Хватова Інна Володимирівна, Малярова Аліна Анатоліївна, Шишенко Наталія Анатоліївна та Пірог Володимир Йосипович провели виховні організаційні години зі студентами в своїх групах.

      Попереду у нас  багато випробувань, які ми разом безумовно гідно  подолаємо!