У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника п підростаючого покоління.

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання , неоціненний скарб високої освіченості, самовіддану працю, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте своїм вихованцям.

Навіть під час війни Ви сумлінно продовжуєте виконувати свою важку, але таку благородну місію. Ви робите визначальний внесок у розвиток України, її майбутнє, формуєте нове покоління, виховуючи у кожній молодій людині прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління.

З днем працівників освіти!

Якнайшвидшої перемоги та миру!

Слава Україні!

                З повагою

Директор                                                Андрій Недяк