Напевне, кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом та ностальгією. Справжня відчайдушна пора, купа невирішених справ, цікавих пропозицій, яскравих емоцій і ще й сесія до всього.                        

 А найочікуваніше свято – День студента. І хоча сьогодення вносить певні корективи у наше життя,  цьогоріч Міжнародний день студента у Харківському механіко-технологічному фаховому коледжі імені О. О. Морозова святкували в ZOOM. 17 листопада відбулася урочиста  онлайн конференція, під час якої грамотами директора коледжа Андрія Михайловича Недяка з нагоди Дня студента були нагороджені наші активні, завзяті, креативні, студенти.

Дорогі наші студенти, ще раз зі святом вас! Ви в нас найкращі!!! Бережіть себе та будьте всі здорові!!!

             Говорить Алексахіна Анастасіястудентка групи 331-К-3:

– Під час проведення заходу нас привітали з Днем студента, побажали успіхів у майбутньому та нагородили грамотами! Після участі у цьому заході я отримала велику мотивацію рухатися далі та працювати ще більш наполегливо. Хочу також привітати усіх студентів зі святом і побажати енергії та натхнення для майбутніх досягнень!
            

  Ступка Станіслав, студент групи 332-А-3:

           – Теплими словами нас привітали із Днем студента. За  участь у громадському житті коледжу та  виконання обов’язків старости групи отримав грамоту. Приємно так відзначати День студента.
               

Зозуля Юлія, студентка групи 329-К-4, голова студентської ради:

– До Міжнародного дня студента за мою ініціативність, високі показники в навчанні, активну участь у громадському житті коледжу, особистий внесок у розвиток студентської ради  мене було нагороджено  грамотою. Це круто розуміти, що моя діяльність недаремна і її помічають інші. А це – нагода  знайти натхнення для нових звершень.
           

 Козуб Анастасія, студентка групи 337-К-1:

– Це був мій перший досвід у тому плані, що нагороджували , відчуваєш хвилювання, адже не кожен день отримуєш грамоту.  Це означає, що ти робиш усе правильно і дає стимул робити ще більше, навчатися ще старанніше.

Подколзін Антон, студент групи 333-Д-2

– До Міжнародного дня студента я отримав  грамоту від директора  Андрія Михайловича Недяка та величезну мотивацію робити ще більше для нашого рідного коледжу й надалі.