06 квітня 2023 року  у Харківському механіко-технологічному фаховому коледжі імені О. О. Морозова  відбулося чергове засідання педагогічної ради в онлайн-форматі, на якому було підбито підсумки рубіжного контролю знань студентів. Завідувачка навчальним відділенням Ольга Іванівна Проскуріна, класні керівники  детально поінформували присутніх про досягнення і недоліки освітнього процесу.

Важливим завданням колективу коледжу є профорієнтаційна робота. Складом Педради було затверджено правила прийому для вступу в 2023 році. Секретар приймальної комісії Жанна Леонідівна Толмачова запропонувала нові форми і засоби профорієнтації для численнішого залучення майбутніх вступників.

Заступник директор Тетяна Миколаївна Бєлова наголосила на необхідності посилити організаційні та виховні заходи щодо підвищення навчальної дисципліни студентів дистанційної форми навчання і чіткого виконання ними графіку навчального процесу. Актуальність спеціальностей, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців, високий рівень викладання та конкурентоздатність знань, умінь і навиків випускників, а також чітко вибудована профорієнтаційна робота забезпечує коледжу зростання кількості абітурієнтів, охочих стати нашими студентами.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання, обговорити їх з колегами – а найкращі пропозиції були озвучені та взяті до уваги.

В результаті обговорення було прийнято ряд рішень, які дозволять ефективно здійснювати освітній процес в умовах воєнного стану.
         Працюємо далі! Все буде Україна!