18.04.2023 студенти І курсу Харківського фахового механіко – технологічного коледжу в межах декади соціально – економічних дисциплін, вирішили присвятити сьогоднішнім подіям російсько-української війни захід у вигляді усного журналу «Україна – нація незламних».

        Проникливо звучать слова ведучих Козуб Анастасії і Володимира Солов’яна про мужність і сміливість захисників України.  Саме незламним оборонцям присвячена перша сторінка журналу.

      Третяков Іван підкреслив, що за стійкість і безстрашність українських захисників Донецького аеропорту назвали «кіборгами». Вони стали символом військової   мужності і доблесті.

         Друга сторінка журналу присвячена захисникам Маріуполя. Дмитро Задорожний розповів про стійкість батальону «Азов», 36-ої бригади морської піхоти, а також прикордонників, поліцейських,  співробітників Служби безпеки України. Навів трагічні дані, що від обстрілів і бомбардувань знищено близько 90 % міста, загинули близько 20 тисяч цивільних.

         Третя сторінка присвячена місту – фортеці Бахмут. Михайло Зозуля наголосив, що зараз Бахмутський напрямок є найважчою ділянкою фронту через безперервні атаки ворога як на саме місто, так і на його околиці.

         Зворушливий відеоролик про наше рідне місто Харків, якому присвячена четверта сторінка журналу, презентував Даніла Тертишніков.  У відеоролику йдеться про зруйновані житлові будинки, навчальні заклади, щоденний побут городян.  Мужність і сміливість харків’ян нарівні із залізобетоном!

         Петро Єрмошкін представив колаж портретів випускників нашого коледжу, які наразі захищають Україну. Колаж став окрасою п’ятої сторінки усного журналу

        Андрій Тезіков розповів про діяльність волонтерів, медиків, рятувальників, пожежників, які своєю невтомною працею наближають Перемогу.

         Україна у вогні! Збройні сили самовіддано захищають нашу свободу. Бажаємо їм сили, витривалості і мужності. Героям слава!