Інноваційні заходи допомагають студентам розвиватися, проявляти креативність, логічне мислення, кмітливість, комунікабельність, вміння працювати в команді, тобто все те, що важливе на шляху до успішної кар’єри в будь-якій сфері.

Команда Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О. О. Морозова у складі Гуйди Олександри (група 334-К-3), Третьякова Данила (група 334-К-3), Самойлюка Володимира (група 334-К-3) брала участь в обласному конкурсі «Економічний бренг-ринг», який  приніс масу задоволення  учасникам. Учасники відповідали на цікаві економічні запитання, що вимагали зосередженості та швидкої реакції команд, обізнаності в економічній проблематиці. Студенти  продемонстрували інтелектуальні знання, рівень ерудиції  та навички аргументованого висловлювання, особливо  у відстоюванні своєї позиції і власної думки.

Участь у таких заходах підтримує дружні стосунки між здобувачами освіти, закріплює конкурентний дух, активізує пізнавальну діяльність. Подібні ініціативи для студентів є однією з кращих форм інвестицій у своє майбутнє, адже головна мета брейн-рингу – формування економічного мислення та фінансової культури. Всі учасники гри отримали грамоти.

Дякуємо викладачам Ользі Іванівні Проскуріній, Маргариті Леонідівні Гончаренко та Жанні Леонідівні Толмачовій за підготовку команди до участі в конкурсі.

Бажаємо  нових  звершень та досягнень в конкурсах і не зупинятися на досягнутому !