У житті мало подій, коли ти одночасно переживаєш радість і сум, гордість і хвилювання… Та випуск студентів-це саме така подія! Випускний вечір для кожного студента буває раз у житті. Цього року він відбувся під час повномасштабної війни в Україні. І хоча цього року це студентське свято мовчазно-тихе, без гучних випускних вечорів і з присмаком гіркоти війни, проте нашу випускники назавжди залишаться у наших серцях…  Свято випуску 2023 року у коледжі відбулося 29 червня в онлайн-режимі.

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком…Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків, незгасного ентузіазму адміністрації коледжу. Харківський механіко-технологічний фаховий коледж імені О. О. Морозова випустив 49 молодших спеціалістів  – вихованців класних керівників Ольги Ромащенко, Олексія Руденка, Леоніда Ровенського. Сім осіб отримали дипломи з відзнакою. Активісти студентського самоврядування отримали грамоти і листи подяки батькам.

У цей святковий й трепетно-хвилюючий день лунали пісні, вірші, слова прощання…Хвилини суму від розставання й радості від закінчення коледжу переживали всі випускники. Родинне дерево коледжу втратило 49 листочків, але здобуло стільки ж високоякісних фахівців.

Викладачі дуже пишаються своїми вихованцями! Випускників  привітати їх батьки, викладачі та адміністрація закладу. Тетяна Бєлова, заступник директора привітала випускників з одержанням довгоочікуваних дипломів та наголосила на тому, що навчання на цьому не завершується, людина вчиться все життя. У майбутньому, вона побажала випускникам бути оптимістами і незважаючи на перешкоди завжди йти до своєї мети. Ольга Проскуріна, завідувач відділення з радістю привітала всіх випускників зі святом і побажала не забувати про коледж, двері якого завжди для них відчинені.

Випускники щиро дякували викладачам, батькам та класним керівникам  за любов, підтримку і розуміння.

Дорогі випускники, нехай шлях вашого життя буде мирним, працюйте, навчайтеся на благо нашої рідної Батьківщини!  Слава Україні!