18 березня 2024 року в on-line режимі на платформі Zoom відбувся захист курсових проектів з дисципліни «Технологія машинобудування» студентів групи 331-К-4 спеціальності 133 Галузеве машинобудування, освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології в машинобудуванні»

Під час виконання та захисту курсового проекту студентами розглянуто питання проектування технологічних процесів механічної обробки різноманітних деталей із використанням сучасного автоматизованого обладнання, різального інструменту та оснащення для серійного типу виробництва. Виконано комп’ютерне моделювання деталей та складання управляючих програм обробки за допомогою САПР, створено імітаційні моделі обробки деталей на верстатах з ЧПК.

На захисті курсового проекту у складі комісії були присутні: Проскуріна Ольга Іванівна, завідувач відділення; Руденко Олексій Олексійович, голова циклової комісії, викладач дисципліни «Технологія машинобудування»; Смирнов Ігор Петрович, Шишенко Наталя Анатоліївна, Хватова Інна Володимирівна, – викладачі дисциплін фахової підготовки.

З найкращими доповідями та презентаціями виступили студенти: Анастасія Алексахіна, Віталій Деркач та Анна Ареп’єва. Влучно відповідали на питання Оксана Рожкова, Дмитро Калитка, Олександр Новодран.