Шановні студенти, викладачі, співробітники!

  Щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая Чудотворця – одним із найсвітліших і найрадісніших християнських свят.

 З давніх-давен це світле свято вважалося символом щедрості, співчуття і любові до ближнього. І нині воно першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Нового року та Різдва Христового.

З яким задоволенням і інтересом заглядають малюки під подушку або до чобітків. Скільки радості в дитячих очах. Так, вони вірять, що подарунки поклав їм вночі Святий Миколай. А разом з дітьми, здається, віримо в диво і ми. Адже вірячи в казку, ми стаємо добрішими, милосерднішими і уважнішими один до одного. Це свято дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Сьогодні нам всім, як ніколи, потрібно диво, потрібен мир на нашій українській землі, спокій і стабільність.Найзаповітніше бажання усіх українців є перемога!  Не випадково у важкі моменти життя, коли хочеться відчути підтримку, ми звертаємося з молитвою до Святителя Миколая Чудотворця як до заступника роду людського. Так нехай в цей день кожен з нас піднесе молитву Великому Святому про мир в Україні. Віримо, що покровитель дітей прийде до кожної домівки  і принесе злагоду і благополуччя, сповнить радістю і благодаттю серця всіх наших рідних і близьких.

Від щирого серця вітатємо усіх зі Cвятом. Миру Вам і добра, достатку, щастя, злагоди, благополуччя й душевного родинного затишку, світлої радості та веселого свята!  Нехай всі добрі наміри перетворяться в реальність. Вірте в диво і робіть його самі. Живіть чесно, правильно, забудьте всі образи, робіть людям добро, і воно повернеться до вас сторицею. Нехай Святий Миколай освятить і благословить Вас на добрі справи.

Адміністрація коледжу!