3-4-го листопада 2023 року в on-line режимі на платформі Zoom  відбувся захист курсових проектів з дисципліни «Організація та планування підприємств» студентів групи 332-А-4 спеціальності 274 Автомобільний транспорт Освітньо-професійної програми «Обслуговування та ремонт автомобілів та двигунів».

На захисті курсового проекту у складі комісії були присутні: Проскуріна Ольга Іванівна, завідувач відділення; Варютта Тамара Іванівна, голова циклової комісії Соціально-економічних дисциплін; Гончаренко Маргарита Леонідівна,  викладач дисципліни «Організація та планування підприємств»; Толмачова Жанна Леонідівна, викладач економічних дисциплін.

Під час підготовки робіт опрацьовано великий обсяг інформації, що відповідає навчальній програмі дисципліни та сучасним вимогам планування діяльності автотранспортних підприємств. Студенти відповідально підійшли до своєї роботи, представивши свої курсові проєкти у вигляді доповіді та презентації, до якої були включені основні моменти курсового проєкту. Студентами було  проаналізовано і зроблено висновки про роботу й ефективність господарювання АТП в умовах подорожчання всіх видів ресурсів  та підвищення ризику їх діяльності в умовах сьогодення. Демонструвались слайди, основні аналітичні висновки робіт, було налагоджено діалог-обговорення результатів.

Результат роботи – оцінки «відмінно» отримали Кайда Микита, Ступка Станіслав, Перепелиця Максим.

Бажаємо студентам нових вдалих проєктних рішень і подальших успіхів на шляху до омріяного диплому!