9 лютого 2024 року в онлайн-форматі відбулися збори трудового колективу Харківського механіко-технологічного фахового коледжу             імені О. О. Морозова.

      Розпочав засідання голова зборів трудового колективу Віктор Карпіченков, який повідомив про кількість делегатів усіх структурних підрозділів, представників студентської молоді та порядок денний:

  1. Звіт  директора про роботу  Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О. О. Морозова та виконання умов контракту за 2023 рік.
  2. Звіт голови  профспілкового комітету  за проведену роботу за звітний період.
  3. Про ухвалення колективного договору на 2024-2026 р.р.
  4. Розгляд питання про делегування голови профспілкового комітету коледжу щодо участі в позачерговому Х з’їзді Професійної спілки працівників оборонної промисловості України.

      Про роботу закладу освіти за 2023 рік,  результати фінансової і господарської діяльності  у 2023 році та основні завдання на 2024 рік доповідав  директор коледжу Андрій Недяк. 

      Основні  тези виступу: 2023 – рік незламності, непереможності освітян і студентської молоді. Це рік роботи в умовах війни. Колектив працював над створенням безпечних умов для студентів і працівників коледжу. Забезпечено безперервність освітнього процесу в усіх його формах (випуск фахівців, прийом на навчання), підвищення рівня організації навчально-виховного процесу. Усі працівники коледжу забезпечені роботою.

      Участь в  обговоренні даного питання взяли делегати: викладачі Вікторія Кравченко, Володимир Пірог, заступник директора Тетяна Бєлова, завідувач НМК  Ігор Смирнов. Представники колективу звернули увагу на позитивні результати діяльності коледжу в умовах воєнного  стану, забезпечення безперервності освітнього процесу. Роботу закладу освіти за 2023 рік делегати одноголосно визнали задовільною. 

      Про діяльність профспілкової організації,  її завдання  та  роль у  здійсненні представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, фінансовий звіт за 2023 рік  доповідав голова профспілкового комітету Анатолій Гранковський. Учасники зборів, члени профспілки Інна Хватова, Валентина Мануйлова, Віктор Мельник, Олена Ковальова взяли участь в обговоренні і щиро подякували голові профспілки за роботу, своєчасне вирішення питань членів трудового колективу, надання матеріальної допомоги, висловили слова довіри і підтримки та побажання щодо напрямів роботи профспілки у 2024 році.

Голова профспілкового комітету Анатолій Гранковський ознайомив присутніх з проєктом колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О.О. Морозова на 2024 – 2026 р. р. і запропонував до голосування питання прийняття колективного договору.  Колективний договір на 2024-2028 р.р. було прийнято одноголосно.

Для участі  в  позачерговому Х з’їді Професійної спілки працівників оборонної промисловості України було одноголосно прийнято рішення делегувати Анатолія Гранковського, голову  профспілкового комітету Харківського механіко-технологічного фахового коледжу                імені О. О. Морозова.