Є люди, які творять історію, а є ті, хто її зберігає. І в цей надважливий історичний період для України, коли весь світ є свідком нашої боротьби, ми вітаємо професіоналів, хто збирає по крихтах і уважно стежить за подіями сьогодення. Щоб в майбутньому вони не були спотворені, а також щоб нічого не було пропущено і забуто. Як називатимуть сьогоднішню війну з Росією та які паралелі проводяться вже сьогодні – мета вивчення новітньої історії.

28 березня 2024 року  студенти І та ІІ курсів нашого коледжу взяли активну участь в історичній  вікторині «Історія – мандрівка у часі», яку проводив факультет історії  і права ХНПУ імені Г.С. Сковороди, присвяченій Всесвітньому Дню історика. Студенти ще раз згадали важливі історичні події, видатних діячів, переглянули відео-презентацію. 

 Вітаємо переможців, які отримали сертифікати: Іменинник С., Поплигін В., Зайцева А., Новіков Д., Бабій К., Слісь О., Шемігон К., Горобець І., Чміль О., Зосімов С., Колосарь Р., Омельченко О., Шумеєва Д., Котьолкіна Д., Єрмошкін П., Третьяков І., Задорожний Д.  Бажаємо успіхів у подальшому вивченні історії!