Вже традиційними стали для нашого коледжу проведення батьківських зборів онлайн. От і наразі, в період переходу  на дистанційне навчання в умовах воєнного стану,  в Харківському механіко-технологічному фаховому коледжі імені О. О. Морозова  було проведено чергові батьківські збори  I – IV курсів за участю адміністрації закладу, класних керівників академічних груп, викладачів-предметників та представників студентського самоврядування коледжу. Ця форма до вподоби батькам, адже, завдяки технічним засобам, вони можуть спілкуватися з класним керівником і викладачами досить часто та отримати оперативну інформацію про успіхи свого сина або доньки у навчальній та позанавчальній діяльності.

Онлайн батьківські збори пройшли у відкритому форматі. Розглянуто питання: Особливості навчально-виховного процесу в ХМТФК імені О. О. Морозова в дистанційному форматі в умовах воєнного стану. Підсумки атестації за вересень.  Проблеми та задачі періоду адаптації студентів нового набору.  Особливості випускного курсу.

 Кожен викладач мав можливість поспілкуватися з батьками того чи іншого студента, і навпаки, батьки мали змогу поцікавитися станом навчання свого сина чи доньки у певного викладача чи навіть директора. Таким чином, відбувається контроль за якістю навчання і виховання  студентів.

Бєлова Тетяна Миколаївна, заступник директора звернулася до батьків: «Давайте спільно вирішувати проблеми, які пов’язані з особливостями вікової психології підлітків, будемо разом попереджувати конфліктні ситуації. Ми, класні керівники , викладачі та адміністрація коледжу, запрошуємо Вас до співпраці та взаєморозуміння. Саме Ви, батьки, найкраще знаєте своїх дітей і допоможете швидше пізнати їх і нам. З іншого боку, педагогічні знання й поради досвідчених викладачів стануть Вам у пригоді.»

Побажаємо всім нам успішної співпраці!