08 та 15 червня 2024 року відбувся захист курсових проектів з дисципліни «Комп’ютерне 3D моделювання та інженерний аналіз» в групі 334-К-3 спеціальності 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерні технології в машинобудуванні».

Студенти продемонстрували добрі і відмінні знання та уміння при вирішенні конкретного проєктного завдання з реальної тематики – проєктування фланцевого з’єднання. Курсовий проєкт виконано за індивідуальним завданням.

Як відзначили керівники курсового проекту Ігор Петрович Смирнов та Наталія Анатоліївна Шишенко, студенти продемонстрували уміння самостійно застосовувати знання, які отримані при вивченні дисципліни «Комп’ютерне 3D моделювання та інженерний аналіз», придбали навички практично вирішувати інженерні задачі в галузі конструювання та проєктування деталей машин і гідно подали результати своєї роботи у вигляді доповідей та відповідей на додаткові запитання.

Слід відзначити грамотне вирішення технічних питань при виконанні курсового проєкту та відповіді на поставлені питання під час захисту студентів: Самойлюк Володимира, Гуйди Олександри, Третьякова Данила, Чурай Ярослава, Колбеевої Дарини, Крохмаль Олександра.

Вітаємо студентів групи 334-К-3 з успішним захистом їх першого курсового проєкту в коледжі та бажаємо подальших успіхів у навчанні!