28 червня 2024 року у форматі онлайн-засідання відбулося підсумкове засідання педагогічної ради Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О. О. Морозова. підбили підсумки діяльності ІФМФК, проаналізували виконання планів роботи коледжу у 2023-2024 навчальному році, а також окреслили перспективи на наступний навчальний рік. На що звернути особливу увагу, що в освітньому процесі потребує вдосконалення,

Тетяна Бєлова, т.в.о. директора  коледжу підвела підсумки діяльності педагогічного колективу за 2023-2024 навчальний рік в умовах воєнного стану, проаналізувала виконання планів роботи коледжу та спрямування подальшої діяльності педагогічного колективу, враховуючи досвід, набутий протягом цього періоду. Керівник закладу зазначила, що всупереч найскладнішому часу в Україні, наш заклад здійснював освітній процес, викладачі працювали дистанційно і наголосила, що ключовим пріоритетом сьогодення є впровадження сучасних технологій навчання та створення безпечних умов для здобуття фахової передвищої освіти.

У кінці виступу т.в.о. директора подякувала усім викладачам за злагоджену роботу у надскладний час, побажала і надалі міцно тримати освітній фронт,  відпочити, набратися сил перед новим 2024-2025 навчальним роком.

Ольга Проскуріна, завідувач відділення доповіла про підсумки проведення  атестації здобувачів освіти,  перевід здобувачів освіти на старші курси і встановлення ліміту стипендіатів за результатами ІІ семестру 2023-2024 навчального року. Як Відповідальний секретар Приймальної комісії Ольга Іванівна зупинилася на питанні організації і проведення вступної кампанії-2024.

Ігор Смирнов, завідувач НМК доповів про організацію освітнього процесу в кризових умовах з використанням технологій дистанційного навчання через навчальну хмару MOODL. Наголошено на можливості створення комплексу єдиного навчально-методичного забезпечення, що дає можливість організовувати кожне заняття відповідно до теми і якісно працювати в електронному журналі успішності.

Про виконання планів роботи прозвітували голови циклових комісій: Тамара Варютта, Ольга Ромащенко, Вікторія Кравченко, Віктор Карпіченков, Леонід Ровенський, Олексій Руденко, Анатолій Гранковський.

 Розглядалися питання  про академічну доброчесність та перевірку курсових, дипломних робіт на плагіат, про опитування студентів коледжу організації освітнього процесу.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.