Дорогі студенти! Вельмишановні викладачі, батьки!

Кожного року напрікінці червня нас охоплюють спільні почуття:

закінчився навчальний рік.

Радіють студенти, бо починаються канікули без домашніх завдань.

Радіють викладачі, бо закінчилися контрольні роботи і заповнення електронного журналу. З полегшенням зітхають батьки.

І з року в рік ми живемо як одна велика родина.

Але, на жаль, вже два роки поспіль з нами відлуння великої жахливої війни.

Багато хто з вас, шановні студенти, залишили свої домівки і знайшли прихисток за межами рідного міста. Але ми всі подумки разом. Віримо в збройні сили України, завдяки яким ми згуртувалися всією колежанською родиною і продовжили освітній процес, наближаючи Перемогу.

Шановні студенти! Я бажаю вам тихого безтурботного літнього відпочинку, набратися сил і терпіння для нового навчального року.

Особливим цей рік стає для наших випускників. Бажаю вам, шановні випускники, щоб шлях у самостійне життя був мирний, щасливий, сповнений гарними подіями. Вірю в кожного з вас. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю.

Шановні викладачі! Ви справжні герої, герої освітнього фронту. Попри неймовірно важкий для нашої країни час ви вкотре проявляєте відданість, чесність до роботи, до своїх вихованців.

Висловлюю глибоку вдячність батькам за допомогу. Адже саме ваша активна участь, співпраця і підтримка дозволили продовжити освітній процес у дистанційному режимі.

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині.

Отже, вітаю усіх нас з успішним завершенням навчального року, який кожному подарував нові знання, хвилюючі враження і плани на майбутнє.

Тримаємося! Слава Україні! Україна сильна! Україна переможе!

                       З повагою,

Т.В.О. Директора   Тетяна БЄЛОВА