29 серпня 2024 року відбулося традиційне засідання педагогічної ради  Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О.О. Морозова.

Розпочала нараду Т.В.О. Директора закладу Тетяна Бєлова , яка привітала присутніх із початком нового навчального року, побажавши викладачам професіоналізму, відваги, витримки, мужності та єдності, та  представила колективу нових викладачів. Вона проаналізувала роботу закладу у 2023-2024 н.р. та наголосила на основних завданнях і напрямах освітньої діяльності колективу у 2024-2025 н.р. «Зумовлені війною випробування, які успішно долає наша коледжанська родина, змушують переосмислити роль і можливості членів колективу. Попереду в нас ще багато випробувань, але наша спільна віра в перемогу, професіоналізм та командний дух дають нам можливість гідно їх подолати!», наголосила Тетяна Бєлова.

На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку питань. Основні питання порядку денного педагогічної ради стосувалися організації освітнього процесу під час дії правового режиму воєнного стану в Україні, напрямів педагогічної діяльності коледжу на 2024-2025 н.р.; затвердження складу педагогічної ради, циклових комісій, призначення завідуючих кабінетами, класних керівників; затвердження навчальної документації підготовки фахового молодшого бакалавра. Члени педагогічної ради схвалили звіт відповідального секретаря приймальної комісії Ольги Проскуріної. Приймальна комісія продовжує свою роботу по набору вступників на основі повної загальної середньої освіти. Ольга Іванівна окреслила основні завдання та перспективи профорієнтаційної роботи на 2024-2025 навчальний рік.

Також розглядалися такі питання як затвердження педнавантаження викладачів на 2024-2025 н.р. Відбулися вибори секретаря. Не залишилися без уваги і питання успішності студентів та організації дистанційного навчання на платформі MOODL.

Викладачі Вікторія Кравченко, Анатолій Гранковський, Маргарита Гончаренко, Тамара Варютта, Володимир Очеретяний, Ольга Ромащенко у своїх виступах внесли пропозиції з покрашення освітнього процесу у коледжі.

На завершення Тетяна Бєлова  побажала усім мирного неба, міцного здоров’я та успіхів в новому навчальному році.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою,  цікавою та плідною, кожен зміг узяти для себе щось важливе та корисне. За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку коледжу.А головне, педагогічний колектив почав роботу у піднесеному настрої, творчому налаштуванні та ідейному натхненні!