26 вересня 2024 року відбувся апробаційний єдиний державний кваліфікаційний іспит за спеціальністю 274 Автомобільний транспорт на рівні фахової передвищої освіти.

Іспит відбувся на базі Харківського державного автомобільно-дорожнього університету у формі комп’ютерного онлайн-тестування українською мовою з незалежним проктором у кожній аудиторії, дистанційним адмініструванням та відеоспостереженням. Здобувачам надавалося 180 хвилин для відповіді на 100 тестових запитань у форматі вибору однієї правильної відповіді із запропонованих чотирьох.

 В ЄДКІ брали участь студенти спеціальності 274 Автомобільний транспорт ОПП «Обслуговування і ремонт автомобілів і двигунів»                                групи 335-А-4. Консультували студентів Віктор Михайлович Карпіченков і Євгеній Олегович Гладун, викладачі випускової циклової комісії.

ЄДКІ – важливий етап у професійному розвитку, який підтверджує знання та вміння випускників. Бажаємо здобувачам отримати гарний результат складання ЄДКІ, що дозволить підтвердити знання та вміння фахового молодшого бакалавра!